+47 410 01 447

"Vi gjør det sammen!"

Seminar for din bedrift!

Ønsker du dine ansatte bedre helse? Vi har nå lansert et helseseminar for bedrifter der fokuset ligger på de ansattes helse. Seminaret tar i hovedsak for seg stress og aktivitet som en stressmestringsstrategi. Våre treningsterapauter vil også lære bort gode øvelser for å avspenne nakke, skuldre og øvre rygg. Glimrende for deg som bruker mye tid på kontoret!
"Vi gjør det sammen!"

Helse og Livsstil

Hvem er vi?

Sandvik Coaching fokuserer på de ansattes helse i bedrifter. Dette gjør vi gjennom coaching i form av helse-seminar. Vi er fordelt over tre avdelinger; Oslo, Vestfold og Rogaland - som sammen jobber tett for å skape de beste rammene for bedre helse for ansatte på forskjellige arbeidsplasser. Vi har en filosofi om at vi ikke bare skal lære bort vår kunnskap, men også bli med på veien for å sammen gå distansen og nå målet om bedret helse. Dette er er grunnlaget for vårt motto "Vi gjør det sammen!".

Hva kan vi tilby din bedrift?

To av våre ansatte med utdannelse innen helse, ernæring og trening har formet et helse-seminar for bedrifter for å bedre helsen til ansatte og bidra positivt til arbeidsmiljøet. 

Seminaret inneholder temaer som psykisk og fysisk helse, ernæring og motivasjon. For mer informasjon er det bare å ta kontakt for en hyggelig samtale med vår Daglig Leder Ruben Sandvik.

Vår historie

Sandvik Coaching

Februar 2020, rett i forkant av en pandemi, finner vi datoen 18. Februar og tilfeldig vis også dagen Sandvik Coaching hadde sin oppstart.

Etter å ha hatt en god eksamensperiode fra studiet får Ruben Sandvik et spørsmål fra en medstudent om hvordan strukturen i hverdagen ser ut for å få alt til å gå opp. Responsen på dette spørsmålet belager seg på en lederstil basert på det å lede veien i stedet for å peke retning. "Bli med meg en måned nå så viser jeg det. Vi gjør det sammen." ble svaret. Etter en periode på 1 måned kommer samme person tilbake med oppdatering om at strukturen foreslått var suksess og sier "du burde bare bli coach du Ruben!". Samme dag går en ivrig student med en ufattelig iver hjem for å starte det som skulle ende med å bli Sandvik Coaching. Med tanke om å coache studenter i struktur og motivasjon ble Sandvik Coaching startet. Etter å ha drevet med aktiv trening i mange år ble det også naturlig å kunne coache i kondisjonstrening. Med dette som utgangspunkt ble samarbeidet med Lea Torbergsen Sandvik naturlig da hun var sertifisert personlig trener. Produktene og tjenestene vi tilbydde var coaching innen trening, og kostholdsveiledning. Etter stor vekst i Sandvik Coaching ekspanderte vi til å bli 3 avdelinger med 16 ansatte totalt som sammen jobbet for at bedriften skulle nå potensialet sitt.

Vi gjør det sammen!

"Vi gjør det sammen!" er slagordet til Sandvik Coaching og baserer seg på nettopp det. At vi ønsker å coache, veilede og lede andre mennesker til bedre helse. Og vi skal gå hele distansen sammen. Etter månedsvis med produktutvikling sitter vi nå med vårt hovedprodukt som er et helse-seminar for bedrifter der fokuset er på stress og stressmestring. 

Per i dag sitter vi 7 stykker i tillegg til styret som jobber med Sandvik Coaching og utviklingen av selskapet og våre egne egenskaper.